طراحی و نقشه کشی

طراحی و نقشه کشی

برای شروع یک پروژه ساختمانی در ابتدا نیاز به تهیه نقشه ساختمان است. در واقع نقشه کشی ساختمان مبنا و اساس هر پروژه ساختمانی خواهد بود، چرا که کارفرما پس از اتمام نقشه کشی ساختمان اقدام به اخذ جواز، برآورد هزینه اجرا، مدت زمان انجام پروژه و عقد قرارداد با پیمانکاران ساختمان می نماید.

نقشه کشی ساختمان شامل رشته های مهندسی مختلفی از قبیل مهندسی معماری (اساس و مبنای سایر نقشه های مهندسی است) محاسبات سازه، مهندسی برقی و مکانیکی است. در ادامه باید گفت نقشه های ساختمانی در دو مرحله فاز یک و فاز دو طراحی و محاسبه می گردند. در نقشه فاز دو جزییات کامل طرح بررسی و ابعاد فنی و اجرایی یک پروژه مشخص می‌گردد، پس از نقشه کشی فاز دو پیمانکار می تواند برآورد دقیقی از نظر زمان و هزینه به کارفرما ارائه دهد.

امروزه نقشه‌کشی ساختمان فقط به طراحی پلان ختم نمی‌شود چرا که تزیینات ساختمان (شامل معماری داخلی و خارجی ساختمان) از اهمیت زیادی نزد سازندگان و مالکان ساختمان برخوردار است. از این رو کارفرما پس از تایید نقشه معماری تقاضای طراحی دکوراسیون داخلی، طراحی نمای ساختمان و محوطه سازی را دارد، طرح ها عموما بصورت سه بعدی ارایه می شوند تا کارفرما درک بهتر از جزییات پروژه داشته باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا